Selecteer een pagina

Tante Thee is dè ontmoetingsplek voor elk moment van de dag. Een hapje of een drankje maar ook voor een feestje bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u iets te vieren en wilt u ontzorgt worden zodat u zelf kunt genieten van uw feest? Bij ons viert u in huiselijke sferen een feest geheel op maat. Tante Thee is de feestlocatie bij uitstek!

Volop feestmogelijkheden

In het eerste gesprek oriënteren we wat uw wensen zijn, waarom u bij ons komt feesten en hoe u dat voor zich ziet. Naar aanleiding daar van maken we een offerte op maat die u naar hartenlust kunt bestuderen en aanpassen. Door onze ervaring en vele mogelijkheden sluit een eerste offerte vaak aan bij de wensen van de gasten.

Ons restaurant heeft 75 zitplaatsen en is de ideale feestlocatie tot 100 personen. Dan wordt dat een combinatie van zit en sta plaatsen. Voor de kinderen blijft de speelhoek altijd vrij zodat die zich terug kunnen trekken. De kinderen verdwalen dan niet in de ruimte maar hebben hun eigen bezigheden. Wij maken een kindertafel vol snoep, kleurplaten en ranja en de rest kan lekker feesten.

High tea Bergeijk

Is uw gezelschap kleiner dan 50 personen? Dan zijn er mogelijkheden voor een 3 gangen lunch, uitgebreid diner of zoete huisgemaakte high tea. Wij hangen een afscheiding tussen uw gezelschap en het restaurant zodat u rustig met uw gezelschap kunt genieten. Het restaurant blijft open voor overige gasten en het enige wat u deelt zijn de ingang en de toiletten. Kwaliteit staat bij ons voor op dus geen gebrek aan serveersters, goed eten en lekker drinken. Ook aan de details zoals versiering en cadeautafel wordt gedacht.

Sinds de opening van Tante Thee weten gasten ons zeker te vinden voor high tea. Ons huisgemaakte high tea wordt elke dag vanaf 14:00 uur geserveerd en is in combinatie met een feestje heel goed te combineren. Wat dacht u van een babyshower met high tea? Tante Thee zorgt voor het eten en drinken en geeft ook een cadeautje aan de toekomstige moeder. Daarnaast is er een mand vol spelletjes die de vriendinnen vrijblijvend kunnen doen.

Jubileum vieren

Wordt u 50 jaar, bent u 65 jaar getrouwd of wordt uw dochter 10 jaar en op zoek naar een kinderfeestje? Ook daarvoor bent u bij Tante Thee op het juiste adres. Een kinder of volwassen High tea met versiering maakt dit een heerlijk knus feestje waarbij u tijd heeft om met iedereen te kletsen.

Babyborrel mogelijkheden

Is uw baby geboren en wilt u dat al uw familie, vrienden, kennissen en collega’s laten weten? Vier uw babyborrel bij Tante Thee. Uw gasten zullen denken dat het een ver familielid is met grote woonkamer waar al uw geliefde in kunnen. En laat dat nu ook zo zijn. Onze huiselijke inrichting stelt iedereen op zijn of haar gemak en maakt dit een perfecte feestlocatie voor een babyborrel/babylunch/baby high tea. Binnen kunnen wij uw 100 gasten ontvangen en buiten uiteraard nog veel meer! Bel ons gerust om te mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag van 9:30 – 20:00
Keuken sluit om 20:00 en het restaurant blijft open zo lang jullie er zijn.