Selecteer een pagina

Midden in het centrum van Bergeijk (in de Brabantse Kempen), tussen het gemeentehuis en cultureel centrum de Kattendans, aan het Hof ligt het restaurant Tante Thee eten & drinken.

Terrasje pikken

Op de hoek van het gerenoveerde moderne plein met uitzicht op de authentieke kiosk vind u ons restaurant. Met een terras waarbij u uitzicht heeft van de dr Rauptstraat tot aan het Hof richting Elsenhof en aan het Hof richting nieuwstraat is er veel te zien op ons terras. Gelukkig staan er 80 stoelen op jullie te wachten met vol op zon en glimlachende serveersters. Op het terras van Tante Thee zit u aan de weg, gescheiden door kleurige en geurige bloemen, waardoor u perfect zicht heeft om een terrasje te pikken. Lekker lang te genieten van uw drankje of heerlijk uit eten te gaan.

Onder de parasol of vol op in de zon, bij ons is alles mogelijk. Steekt u de weg over dan vind u op dinsdag de weekmarkt, maar ook veel evenementen in de weekenden. Tante Thee zit dan eerste rang en bezorgt u een heerlijke middag of avond vol vertier.

Vanaf half 10 in de ochtend staat de koffie of thee voor u klaar. Lekker met huisgemaakte gebakje of een grote koek. Voor de kindjes hebben we een speelhoekje met keukentje, antiek hobbelpaard, leesboekjes en kleurplaten. Ook onze bank is favoriet voor kindjes die lekker met hun iPad of leesboekje willen relaxen. Terwijl de ouders kunnen bijkletsen vermaken de kinderen zich ook.

Heerlijke lunch

Vanaf half 10 is onze keuken ook open voor een uitgebreide lunch. Heerlijke verse broodjes of dikke sneeën brood van Bakkerij van Heeswijk maken de basis van uw lunch. Daar op hebben wij een ruime keuze aan beleg. Warm, koud, vis, vlees, vegetarisch of veganistisch er is voor ieder wat wils.

Meer zin in huisgemaakte soep, quiche of een etagère vol lekkers? Ook dat is mogelijk!

Elke half jaar veranderen wij onze kaart zodat u elke keer van andere gerechten kunt genieten. In april en oktober bent u de eerste die van de nieuwe kaart proeft. Tussen de middag eten in Bergeijk is helemaal zo gek nog niet.

Onze bar beschikt over ruime keuze aan dranken. Cappuccino op Italiaanse wijze is bij ons de standaard maar ook met slagroom is een veel bestelde drank. Latte macchiato, speciale chocolademelk en uiteraard heel veel keuze in thee. Daarnaast hebben we heerlijke huiswijnen, rood, wit en rosé en diverse sterke dranken voor een borrel op zijn tijd.

Ideaal restaurant

Zin om uit eten te gaan in Bergeijk? Wij zijn het ideale restaurant voor een heerlijke verse snelle maaltijd die kan bestaan uit een hoofdgerecht, of uit te breiden met voorgerecht en nagerecht. Avond eten buiten de deur en op tijd weer thuis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze keuken is tot 20:00 uur open.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag van 9:30 – 20:00
Keuken sluit om 20:00 en het restaurant blijft open zo lang jullie er zijn.