Selecteer een pagina

Heeft u een zakelijke afspraak en wilt u op neutraal terrein in Bergeijk afspreken? Door onze ruime opstelling van tafels, kunt u rustig met uw gezelschap vergaderen. Bij veel van onze tafels is een stopcontact zodat u naar hartenlust kunt werken onder het genot van een drankje of lunch.

Wilt u in een andere omgeving werken om ideeën op te doen of uw verslag even snel af te maken? Kom bij ons binnen zitten voor het raam en laat uw gedachten de vrije loop onder het genot van prachtig uitzicht buiten én binnen.

Ook vooraf te bestellen

Het komt vaak voor dat er gasten een Bergeijks bedrijf bezoeken en in de middag of avond moeten eten. Op onze website staat de actuele menukaart zodat u alvast een keuze kunt maken. Bel uw bestelling door en de lunch, indien gewenst inclusief drinken, staat op elk gewenst tijdstip klaar. Ideaal als u niet zo veel tijd heeft in uw pauze of voor een volgende afspraak.

Afhaalmenu van Tante Thee

Nog minder tijd en toch zin in een lunch of diner van Tante Thee? Bekijk dan onze afhaal kaart eens. Alle gerechten van de menu kaar zijn af te halen, alleen raden wij bepaalde gerechten af in verband met de kwaliteit van de producten als u het mee neemt. Maar een heerlijk saté, schnitzel, salade of broodje wordt goed voor u ingepakt en u kunt thuis lekker genieten. Zo heeft u een beetje gezelligheid en heel veel lekkers van Tante Thee gewoon bij u thuis.

Bedrijfsborrel locatie

Op sommige momenten in het jaar, voor de vakantie of met de kerstdagen, is het belangrijk uw medewerkers te belonen voor een jaar hard werken. Altijd voor u klaar staan is te belonen met geld maar natuurlijk ook met een te gek uitstapje. Tante Thee is de feestlocatie bij uitstek. Dus iets minder zakelijk: lekker samen dineren met een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht in ons restaurant. Ben u een sportiever gezelschap? In de zomermaanden verhuurt Tante Thee gevulde picknickmanden. Deze picknickmand kunt u huren inclusief eten, drinken en authentiek servies en bestek. U hoeft alleen een kleedje mee te nemen, ga lekker fietsen of wandelen naar bijvoorbeeld het Ploegpark of de Malpie in de Brabantse Kempen en geniet van een echte Tante Thee picknick. U kunt op elk gewenst moment de mand ophalen en terug brengen.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag van 9:30 – 20:00
Keuken sluit om 20:00 en het restaurant blijft open zo lang jullie er zijn.