Je wordt zelf tante! Gefeliciteerd! Je vriendin, dochter, buurvrouw, nicht of noem maar op is in verwachting en jullie willen haar verrassen! Super leuk! Maar wat moeilijk nu in Corona tijd. Speciaal hiervoor hebben wij een afhaal babyshower high tea gemaakt. Alle hapjes zijn zwanger proof, ook voor de rest van het gezelschap, en leuk versierd. Ook hebben we kleine gezellige spelletjes die we er per persoon bij doen. Samen met kaartjes waarop je kan raden en advies geven en een kleine quiz is deze babyshower helemaal geregeld. Tante Thee doet er zelfs een cadeautje bij!

Het enige wat je hoeft te doen is per persoon de babyshower high tea box bestellen, vriendinnen uitnodigen en de zwangere verrassen.

Handige weetjes:

- Beschikbare datums staan in de webshop onder de box

- 24,95 per persoon inclusief 4 zakjes thee per persoon

- Assortiment zoete en hartige lekkernijen

- Altijd inclusief diverse spelletjes die aan tafel gespeeld kunnen worden

- In overleg bezorgen we of kan je de box afhalen bij Tante Thee

- We maken deze babyshower box vanaf 2 personen

- Naast alles zwanger proof is het ook mogelijk rekening te houden met vegetarische gasten, andere dieetwensen zijn helaas niet mogelijk

- Onze babyshower high tea box bevat allergenen

- Je kan zelf zorgen voor bordjes, slingers en theepotten of je huurt alles bij ons. Voor € 5 per persoon huur je roze/blauwe slinger, bordje, bestek, antiek theekopje, antieke theepot, schaaltje om gebruikte theezakjes op te leggen, bijpassende servetten en een tafelkleed. 

 

€0.00

 

Soms wil je iemand een oppepper geven, haar verrassen met veel lekkers maar er zelf minimaal werk aan hebben.

Lekker met de beentjes omhoog en je pyjama aan high tea'en? Al voor 14:00 uur high tea'en? 

Er zijn heel veel redenen waarom je wel onze lekkere high tea wil nuttigen maar door Corona het even niet uit komt om dat bij ons te doen. En daar hebben wij een oplossing voor!

 

HIGH TEA VOOR THUIS!

 

Verpakt in diverse bakjes en schaaltjes met duidelijke instructies haal je de high tea bij ons op. Per persoon geven we een luxe high tea en 4 theezakjes met de lekkerste smaken mee. 

High tea voor thuis koop je in Tante's winkeltje. Je kan in overleg van tijdstip deze high tea komen halen en boven € 50 komen we bezorgen in de buurt. In ons winkeltje zie je op welke dagen je kan ophalen/bestellen. Twijfel je of jouw huis in ons bezorg gebied valt? Bel ons dan even 0497 33 81 88.

 

Tantes winkeltje

Mok donkerblauw 350 ml

Mok donkerblauw 350 ml

€10.95
Kleine mok 200 ml

Kleine mok 200 ml

€8.95
Mok mintgroen 350 ml

Mok mintgroen 350 ml

€10.95
Kadobon €25

Kadobon €25

€25.00

Its happening @ tante thee

Load More

Kom op bezoek

Hof 82A
5571 CC, Bergeijk

Reserveren

Graag telefonisch reserveren

Bel +31 (0)497 338 188

Openingstijden

Woensdag t/m maandag
9.30 - 18.00 uur

Ontvang de nieuwsbrief